Worden we supermensen? – Ad Nuis


Welkom in Utopia Europia
Klaus Schwab heeft een plan, vertelt onze columnist Ad Nuis. De wereld wordt beter, eerlijker, gender- en klimaatneutraal. Onze lichamen worden hi-tech, de grens tussen natuur en techniek gaat verdwijnen. “Can we become superhumans?” vraagt Klaus zich af. Hij zegt dit echt.
Ad is er niet van overtuigd dat het allemaal zo mooi gaat worden als Klaus het ons voorspiegelt. “Naar mijn idee gaan alle mooie worden in slecht Duits Engels vooral goed uitpakken voor de mensen die al het meeste hebben. De rijken worden rijker, de armen krijgen te maken met meer repressie en controle. Als mensen het goed met je voor hebben, moet je uitkijken, zou mijn vader zeggen.”
Hoe is het zo gekomen, vraagt Ad zich af? Waarom kijken we ineens aan tegen een vaccinatiepaspoort en een digitale portemonnee? Onder druk van grote financiers en niet-gekozen miljardairs oefenen onze overheden maximale repressie uit tegenover dissidenten.
Maar elke beheersingsdrang roept weerstand op. Er is een groeiende groep kritische burgers die zich verzetten – mensen die hun eigen onderwijs willen organiseren, de bitcoin-beweging, dorpsgemeenschappen, religieuze gemeenschappen. Ondertussen bewegen onze leiders de andere kant op: we worden een steeds hechtere Europese Unie in gerommeld. Welkom in Utopia Europia!
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.
Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.
Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s?
Klik hierboven dan op Abonneren!
Bekijk de video op LBRY.tv:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.