WYNIA’s WEEK: het kabinet gaat allochtonen administreren!: Volumn Syp Wynia

Het zoveelste fiasco in voorbereiding van het kabinet RutteDrie;
De ministers Van Engelshoven (D66), Koolmees (D66) en Dekker (VVD) willen dat bedrijven ‘cultureel divers’ worden. Daarom hebben ze een ‘Barometer Diversiteit’ uitgevonden. Ook willen ze checken of allochtonen wel doordringen tot topfuncties. Maar is dat dan geen discriminatie, vraagt SYP WYNIA zich af? Hoe zit het met de privacy? En als diversiteit dan zo belangrijk is, waarom geldt dan alleen voor niet-westerse allochtonen en niet voor Zeeuwen of Italianen? Het is het zoveelste fiasco in voorbereiding van het kabinet RutteDrie.
Meer informatie:  https://www.wyniasweek.nl/bent-u-wel-cultureel-divers-genoeg/ #VolgWyniasWeek
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.