WYNIA’s WEEK: Houdt de nederlagenstrategie van Mark Rutte ooit op?

Heeft de premier van Nederland ooit nog wel eens succes, vraagt SYP WYNIA zich af. Op maandag wijst de rechter zijn beleid over IS-kinderen af, op dinsdag werd het subsidiëren op het bijstoken van hout door de Eerste Kamer weggestemd. En op woensdag moest Mark Rutte de maximumsnelheid van 130 kilometer laten vallen.
De vraag dringt zich op of Mark Rutte nog wel ooit successen binnenhaalt. Nou nee, dus. Zijn de nederlagen van Mark Rutte misschien een strategie? Waarschijnlijk niet. En het is ook maar de vraag of hij er de komende jaren nog mee wegkomt. Meer op www.sypwynia.nl #VolgWyniasWeek
📌 U kunt CafeWS helpen ook in 2020 onafhankelijk te blijven. Ga naar onze site en doneer; https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.