WYNIA’s WEEK: Laat Sigrid Kaag stoppen met het sponsoren van actiegroepen!

Wie had dat gedacht? Minister Kaag van ontwikkelingshulp is de grootste sponsor van het Nederlandse actiewezen. Invloedrijke actiegroepen als Milieudefensie en het COC mogen niet alleen meepraten over het regeringsbeleid, maar worden ook geheel of gedeeltelijk betaald door de regering – door minister Kaag, met name. SYP WYNIA vertelt hoe het invloedrijke COC (homo’s, lesbiennes) niet eens leden heeft, maar voor 98 procent betaald wordt door minister Kaag – uit ontwikkelingshulp! Dergelijke clubs worden zo in feite een deel van de overheid, terwijl ze tevens worden betaald om kritiek uit te oefenen op de overheid. Maar natuurlijk deugt het niet. De overheid die de buitenparlementaire oppositie financieel op de been houdt, dat is toch te gek voor woorden? Het gaat bovendien om honderden miljoenen per jaar. Waarom doet de Tweede Kamer er niets aan?
Meer op www.sypwynia.nl #VolgWyniasWeek[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.