Wynia’s week: RutteDrie valt in zelf gegraven klimaatkuil

Het werkt niet, het is niet te betalen en het jaagt kiezers weg. De regeringspartijen begonnen naïef en een beetje dom aan de ambitie om van Nederland ‘klimaatkoploper’ van de wereld te maken. En toen begonnen de tegenslagen. Vooral het gasverbod voor woningen blijkt onbetaalbaar en dan heeft het klimaat er ook nog eens niets aan. Ooit van GGF gehoord? Dat was een truc van klimaatgoeroes Diederik Samsom en Ed Nijpels om aan burgers hypotheken te slijten waarmee ze hun huizen van het gas kunnen halen. Maar dat kan helemaal niet, want garanties dat de energierekening beduidend lager wordt zijn er niet. Denk ook aan de CO2-heffing voor bedrijven, denk aan het op kosten van burgers onder de zeebodem stoppen van CO2, denk aan zwaar gesubsidieerde Tesla’s, denk aan aardwarmte die voor aardbevingen zorgt. Het klimaatbeleid van RutteDrie is niet te verkopen. Het komt als een boemerang terug bij de bedenkers. Het klimaatbeleid wordt het grootste obstakel voor het kabinet.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.