Zou Jezus het vaccin hebben genomen? – James Roolvink met Jaap Dieleman

Bekijk de video op LBRY.tv:


Evangelist Jaap Dieleman: “Coronacrisis is duivels plan”
Jaap Dieleman, evangelist, schrijver, ondernemer, verspreidde eerder dit jaar 5,3 miljoen exemplaren van een speciaal magazine, Eyeopener, waarin hij onder meer aanvoert dat de coronacrisis een “plandemie” is, “een duivels plan van de Deep state”, met als doel een nieuwe wereldorde te lanceren.
Volgens Dieleman is deze ontwikkeling al voorspeld in de Bijbel. Hij bestrijdt het idee van de autoriteiten dat de enige uitweg uit de crisis vaccinatie is. Het vaccin is voor hem nog niet “het teken van het beest”, maar hij beschouwt het wel als een medisch experiment dat doel heeft de mens te transformeren en manipuleren.
Dielemans magazine kreeg veel kritiek, met name ook uit Christelijke hoek. In dit interview met James Roolvink legt hij uit wat zijn drijfveren zijn en reageert hij op de kritiek.
Hij stelt dat we in een unieke tijd leven: tot dusver was de wereld opgedeeld. “Wat je nu ziet – of je nou communist bent, moslim, materialist, christen – iedereen moet dezelfde regels volgen. Er wordt één agenda uitgerold over de hele wereld.”
Dieleman vertelt ook dat hij niet gelooft in “religie”. Het ware Christendom is een relatie met de levende God. “Je kunt in een varkenshok kruipen, je wordt geen varken; je kunt in een kippenhok kruipen, je wordt geen kip, je kunt naar een garage gaan, je wordt geen auto. Je kunt naar de Kerk gaan, je wordt geen Christen.”
Op de vraag zou Jezus het vaccin hebben genomen, of een mondkapje hebben opgedaan, antwoordt Dieleman met een volmondig nee.
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.
Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.
Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s?
Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.