Voormalig topvoetballer Trevor Sinclair in live-uitzending: “Hartproblemen door vaccin?”

Voormalig topvoetballer Trevor Sinclair in live-uitzending: “Hartproblemen door vaccin?”

Voormalig Engeland- en Manchester City-speler Trevor Sinclair is online bekritiseerd nadat hij zich tijdens een live-uitzending van TalkSPORT hardop afvroeg of de recente ineenstorting van een professionele voetballer mogelijk verband houdt met het Covid-vaccin. De live-uitzending werd abrupt afgebroken.

Sinclair won 12 interlands voor Engeland en staat bekend om zijn 14-jarige periode in de Premier League, die begon bij Queens Park Rangers, de club waarmee hij vandaag de dag het meest wordt geassocieerd.

Afgelopen dinsdag werd de Schotse Sheffield United-ster John Fleck met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een toen hij in de 1-0 overwinning tegen Reading in elkaar zakte.

De avond erna werd ook Sheriff Tiraspol’s vleugelspeler Adama Traore tijdens een Champions League-duel met Real Madrid onwel. Op beelden was te zien hoe hij zijn borst vasthield en door medisch personeel van het veld werd geholpen.

Ook Sergio Agüero van Barcelona wordt geadviseerd om met pensioen te gaan, na aanleiding van een hartincident eerder deze maand.

Verwijzend naar onder andere deze voorvallen, stelde Sinclair ook via de Twitter de vraag of deze (hart)problemen een verband houden met de corona-injecties.

Over Fleck zei hij: “Ik denk dat iedereen wil weten of hij het Covid-vaccin heeft gehad”.

Op Twitter ontstond vervolgens een discussie.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.