Voormalige medewerker Pfizer over injecties: “Het zijn biowapens”

Voormalige medewerker Pfizer over injecties: “Het zijn biowapens”

“Hoe lang staan artsen nog in voor de veiligheid van deze injecties?” Dat vraagt Karen Kingston zich af. De voormalige analist van Pfizer wijst erop dat het farmaceutische bedrijf al in een vroegtijdig stadium wist van zeer serieuze bijwerkingen. Vertrouw ze niet, adviseert ze, want de injecties zijn volgens haar biowapens: “Een misdaad tegen de mensheid.”

Kingston is stellig. Ze spreekt van ziekelijke Terwijl een farmaceutisch bedrijf zich normaal gesproken bezig houdt met, en zich zorgen begint te maken bij bijwerkingen zoals hoofdpijn en koorts, was het in het geval van de mRNA-injecties al snel duidelijk dat de bijwerkingen van een heel ander kaliber waren. Narcolepsie, hartaanvallen, meningitis en dergelijke. En dat is volgens haar nog maar het topje van de ijsberg. “Ziek en pervers” noemt ze de hele gang van zaken.

De Amerikaanse ‘waakhonden’ FDA en CDC wisten dit al snel. De documenten om dat te bewijzen, zijn er volgens haar. “Het gaat om fraude… Het is gentechnologie, en de FDA heeft het recht niet om ze vaccins te noemen. Het is niet eens gentherapie, want ze veroorzaken ziekte, handicaps en de dood… Het zijn biowapens.”

Lees onderstaand artikel en bekijk de daarbij behorende onthullende video.

Everybody Knew CV-19 Vax Was a Criminal Bioweapon – Karen Kingston

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.