Vrijspraak verpleegster die zoutoplossingen in plaats van mRNA-injecties gaf

Vrijspraak verpleegster die zoutoplossingen in plaats van mRNA-injecties gaf

Antje T. is een Duitse verpleegster van het Rode Kruis. Ze werd ervan beschuldigd bijna negenduizend mensen geen mRNA-prik te hebben gegeven maar in plaats daarvan een zoutoplossing. In de rechtbank gaf ze zelf aan dat het om slechts een paar gevallen ging. Ze krijgt zes maanden voorwaardelijk.

De 39-jarige verpleegster uit de omgeving Oldenburg deelde op social media haar scepsis ten aanzien van de coronavaccins. Dat voedde de verdachtmaking aan haar adres. Ze wordt verdacht van het toedienen van duizenden zoutoplossingen in plaats van BioNTech-Pfizer vaccins, zoals ze vanuit haar functie geacht werd te doen.

Ze gaf zelf aan dat het om slechts zes gevallen ging. De reden die ze daarvoor aanvoerde was dat er een half dozijn gebroken was, waarna ze zich schaamde om dat haar collega’s te vertellen.

Ze kreeg zes maanden voorwaardelijk omdat er niet met zekerheid kon worden vastgesteld dat haar coronavaccin-kritische houding daadwerkelijk gevolgen had voor haar werk. Sabotage kan niet onomstotelijk worden bewezen. Er kan deze week nog beroep worden aangetekend tegen het vonnis.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.