Wat is er ‘verbeterd’ in de nieuwe booster? Pierre Capel vertelt het je.

Wat is er ‘verbeterd’ in de nieuwe booster? Pierre Capel vertelt het je.

  • 09/09/2022

Café Weltschmerz biedt sinds enige tijd de ruimte aan verschillende experts en graag geziene gasten om hun visie op een actueel thema met ons te delen. In de rubriek Vrienden van Weltschmerz zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, waarbij uiteraard ook alternatieve geluiden welkom zijn. Graag zien wij dan ook uw reactie onderaan een artikel tegemoet.

Gisteren deelden wij het artikel ‘Pandemie van principeloosheid’ door Pieter Stuurman (klik hier).

Vandaag delen wij de video van Pierre Capel waarin hij uitlegt wat de nieuwe C-booster doet verschillen van de vorige en hoe deze is ‘opgekrikt’. Wat zit er nou precies in deze booster?

Pierre Capel is Emeritus Professor Experimentele Geneeskunde, en is gepassioneerd over wetenschap. Hij wil zijn kennis graag beschikbaar stellen voor het grote publiek. Zijn onderzoek is vooral gericht op fundamentele immunologische mechanismen, alsmede praktische ontwikkeling van nieuwe vormen van kanker immuuntherapie.

Pierre Capel was eerder deze maand te gast op onze International Science Summit in samenwerking met Voor Waarheid, waar hij tevens een boekje opendeed over de zogenaamde vaccins en in hierover in gesprek ging met Taylor Hudak. Deze uitzending kun je hier terugzien.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.