Weltschmerz kijkt terug en dus vooruit: Data-analyse bewijst dodelijke opzet

Weltschmerz kijkt terug en dus vooruit: Data-analyse bewijst dodelijke opzet

We kicken ‘Weltschmerz kijkt terug en dus vooruit’ off met niemand minder dan Jeroen en Willem en de meest bekeken aflevering uit hun geliefde weekjournaal: Data-analyse bewijst dodelijke opzet.

Deze aflevering gaat over het onderzoek van de VAERS-data, de de database met bijwerkingen van vaccins uit de VS. Via deze database is aangetoond dat bepaalde batches van vooral Moderna en Pfizer ernstige schade veroorzaken en dat er sprake is van een heel grote heterogeniteit tussen de batches.

Dat, in combinatie met de registratie van de problemen van deze producten, die bekend waren bij de FDA en de EMA, laat zien dat er aan opzet grenzende roekeloosheid in het geding is en dat we dus te maken hebben met ten eerste een misdrijf, ten tweede met het feit dat de injecties moeten worden gestopt en ten derde dat alles teruggehaald en vernietigd moet worden.

Nog steeds worden injecties toegediend aan bepaalde groepen, en nog steeds worden nieuwe spuitjes met dezelfde techniek ontwikkelt voor andere ‘ziektes’. Het is daarom van groot belang om de inhoud van deze veelbekeken uitzending niet te vergeten.

Data-analyse bewijst dodelijke opzet – Jeroen Pols en Willem Engel

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.