Weltschmerz kijkt terug en dus vooruit: Het Euro Evangelie – Arno Wellens en Sven Hulleman

Weltschmerz kijkt terug en dus vooruit: Het Euro Evangelie – Arno Wellens en Sven Hulleman

De tweede uitzending in de reeks ‘Weltschmerz kijkt terug en dus vooruit’ is aangediend door een trouwe kijker. Ingrid stuurde haar suggestie per mail en beargumenteerde het belang van deze oude uitzending als volgt:

Geachte redactie van Weltschmerz,

Naar aanleiding van de vraag of u een suggestie heeft voor het licht schijnen op een oude video van jullie en wat er van is uitgekomen en eventueel de relevantie van nu, dacht ik direct aan de video’s met Sven Hulleman en Arno Wellens.
Het is interessant om oude video’s terug te kijken, met name omdat daar zoveel gezegd wordt wat nu bewaarheid geworden is.
In het bijzonder vraag ik uw aandacht voor de volgende video van 4 jaar geleden met daarin een duidelijke toelichting op het ontstaan van de Europese Unie en alle verdragen die daarbij horen en die we nu weer tegenkomen.
Dit is de video die ik in gedachten had:

Sowieso is de dynamiek tussen die twee vermakelijk en zijn alle video’s van hen de moeite waard om terug te kijken, zeker met de wijsheid van nu.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.