Wie zitten er achter de transgender-agenda?

Wie zitten er achter de transgender-agenda?

Wie zitten er achter de transgender-agenda?

Via Patrick Savalle

Onderzoeksjournalist en feministe Jennifer Bilek gelooft dat dit geen natuurlijk verschijnsel is, maar een top-down ideologie met nauwe banden met de transhumanistische beweging en initiatieven die gesteund worden door veel geld. Ze traceert de oorsprong terug naar Amerikaanse transhumanisten William Bainbridge en Martine Rothblatt, een rijke advocaat en biotech-ondernemer die in 1994 een geslachtsveranderende operatie onderging.

In 2004 lanceerde Rothblatt de Terasem Movement, een transhumanistische denkrichting gericht op het bevorderen van vreugde, diversiteit en de mogelijkheid van technologische onsterfelijkheid door middel van het uploaden van het bewustzijn en geo-ethische nanotechnologie. Bilek beweert dat Bainbridge’s religieuze en technologische cultus en Rothblatt’s obsessie samen de ideologie hebben voortgestuwd dat mensen in het verkeerde lichaam kunnen worden geboren.

Volgens Bilek is het doel van dit alles niet om transgendermensen te helpen, maar om het idee dat je je geslacht kunt kiezen te promoten en geld te gebruiken om media en instellingen te ‘bekeren’ naar dit idee, mogelijk onbewust, met een bredere transhumanistische agenda. Door het geld te volgen, ontdekt men de miljarden dollars die door grote stichtingen worden geschonken om deze ideologie te ondersteunen en te incorporeren. De boodschap komt van hogerhand en het onderliggende transhumanistische doel is niet progressief, maar schadelijk.

Voor iedereen in een gezagspositie of met invloed – zoals artsen, ouders, leraren, advocaten, beroemdheden, acteurs of muzikanten – die denken dat het aanmoedigen of toestaan van kinderen om hun geslacht te veranderen acceptabel is, zou het interview met Bilek verplichte kost moeten zijn.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.