Willem Middelkoop gaf in 2014 geniale lezing over Ebola-patent en Oekraïne & MH17 als ‘false flags’ (video)

Willem Middelkoop gaf in 2014 geniale lezing over Ebola-patent en Oekraïne & MH17 als ‘false flags’ (video)

In samenwerking met Studium Generale TU Delft gaf Willem Middelkoop in 2014 een bijzondere avondvullende presentatie met als titel Patronen van Bedrog waarin hij laat zien dat vrijwel niets in de wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de beschrijving van presentatie staat “In de huidige wereld van spin-doctors en voorlichters is de Main Stream Media voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op een of andere manier is gefabriceerd.”

Voor het werkelijke verhaal voert Middelkoop ons langs allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis. Van de ontdekking van Amerika door de Chinezen 100 jaar voor Columbus, tot waarom de VS op 11 september 2001 een ‘New Pearl Harbour’ nodig hadden om oorlogen te rechtvaardigen die voornamelijk om olie gaan. Hoe geld uit het niets wordt gecreëerd om alleen de bankiers nog rijker te maken.

Hoe vrijwel alle grote oorlogen met zogenaamde ‘false flags’ worden gestart, en hoe de Oekraine en MH17 in dat plaatje kunnen passen. Ook onthult hij de achtergronden van het Amerikaanse Ebola-patent. Grote bedrijven blijken achter de schermen de wereld te regeren in plaats van ‘democratisch’ gekozen regeringen.

Willem Middelkoop, oud-beurscommentator en bekend van zijn juiste voorspellingen over de crisis en economie bij DWDD en Pauw&Witteman, toont hier aan dat veel van de echt belangrijke verhalen verborgen blijven.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.