Wob-documenten bewijzen: Bill Gates en het WEF bemoeiden zich met het Nederlandse vaccinatiebeleid

Wob-documenten bewijzen: Bill Gates en het WEF bemoeiden zich met het Nederlandse vaccinatiebeleid

Eerder deelde Café Weltschmerz al een artikel van Daniël van der Tuin over de Wob-documenten waaruit blijkt dat het Rijk massale controle uitvoert op media en burgers. Op 20 februari schreef van Der Tuin echter ook een artikel dat het delen waard is. Hij schreef een uitgebreide analyse over andere, belangrijke Wob-documenten. Namelijk, over de documenten waaruit blijkt dat zowel de Gates Foundation als het World Economic Forum zich hebben bemoeid met het Nederlandse vaccinatiebeleid.

Nu is dit niks wat niet al sterk werd vermoed, maar eindelijk is hier nu ook het bewijs dat onze overheid noodgedwongen heeft moeten vrijgeven. Vermoedelijk is dit pas het begin van een enorme beerput die langzaamaan opengaat.

Van der Tuin deelt in zijn artikel screenshots van het e-mailverkeer tussen enerzijds Gates en het WEF en anderzijds Mark Rutte en legt daarbij helder uit op welke wijze eerstgenoemden zeggenschap hadden over onze ‘virusbestrijding’.

Een voorbeeld daarvan is een e-mail waaruit blijkt dat het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ingaat op een voorstel van het WEF:

8 juni 2020: Inmenging van World Economic Forum”

“Het ministerie van VWS ontvangt een bericht van een functionaris van het World Economic Forum (WEF). Uit deze correspondentie blijkt dat het WEF een voorstel van de Inclusieve Vaccin Alliantie heeft gezien. Naar aanleiding hiervan, wil de functionaris graag een voorstel van het WEF bespreken met hogere kringen rond de minister van Volksgezondheid.”

Lees hier het hele artikel van Van der Tuin.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.