‘Wokers’,  De kruiwagen van de Elite! – Column Gilles den Boer

‘Wokers’,  De kruiwagen van de Elite! – Column Gilles den Boer

‘Wokers’, De kruiwagen van de Elite!

Het pakken van de totalitaire macht is gebaseerd op het bespelen van het Volk, het uitschakelen van de oppositie en de burger afhankelijk maken van de Staat. Dit kan door het ontwrichten van de samenleving en het beloven van betere tijden. De snelheid waarin men het Volk kan kneden, is afhankelijk van de omstandigheden waaronder de gemiddelde burger leeft. De kooktijd van de Dictatuur is dus gebaseerd op het feit hoe gaar het Volk is.

Wat er nu in de wereld gaande is, komt voort uit de Utopische gedachte bij een klein groepje steenrijke Elite om de wereld te overheersen. De intentie was er altijd al, maar het doel was onbereikbaar. Maar met behulp van de huidige technologie, internet en de smartphone, is deze in sneltreinvaart binnen handbereik gekomen. Vanaf wanneer dit gaande is, is moeilijk te zeggen, maar wat tijdens en na COVID-19 wel duidelijk is geworden, is dat men het vangnet om ons heen steeds verder sluit. Het COVID-19 experiment om de wereldbevolking met een QR- code te laten gehoorzamen, is wel geslaagd, maar toch gaat de voortgang minder voortvarend dan gedacht. De gemiddelde burger heeft het nog veel te goed en is daardoor moeilijker kneedbaar. Zij moeten langer voorgekookt worden dan gedacht.

Achteraf gezien, is het dus wel duidelijk dat men al langere tijd bezig was om ons voor te garen. Naast alle sociale ontwikkelingen die ik in mijn vorige Columns heb beschreven, begon de afbraak van het denkvermogen redelijk onschuldig met de uitbreiding van de televisiezendtijd naar dagtelevisie en de start van de commerciële omroep in 1993 met Veronica en RTL. Na een kleine opleving ten tijde van Pim Fortuyn, is alles in een stroomversnelling gekomen. Van culturele en educatieve tv met objectieve nieuws- en cultuurprogramma’s, toneelstukken, educatieve programma’s en documentaires, zitten we nu in een wereld van tv-spelletjes voor volwassenen, doordacht massavermaak en eenzijdig subjectief nieuws. Zelfs censuur, door heel selectief nieuws te verspreiden of juist achter te houden, is normaal geworden in omroepland. De tv is de belangrijkste propagandamachine geworden van de Overheid. De tv-programma’s zijn er niet meer om mensen objectief te informeren, maar om ze geestelijk af te vlakken om zodoende de indoctrinatie, via hetzelfde medium, te vergemakkelijken.

Tegelijkertijd kwam systematisch de gecreëerde Woke cultuur, in al zijn vormen, in ons leven en staat inmiddels centraal in de Omvolking van de wereldbeschaving. In alle hoeken en gaten van de maatschappij komt het bovendrijven. Het is u misschien nog niet opgevallen, maar zelfs in de huidige Ster reclames komt het dagelijks heel subtiel voorbij. Naast de tv zijn ook inmiddels sinds diverse jaren de kranten samengevoegd onder twee Belgische eigenaren, DPG- media en Mediahuis. Van de Telegraaf tot de Volkskrant kramen ze dezelfde leugens uit, per krant verpakt in een ander sausje om zo hun zogenaamde eigen identiteit uit te dragen. Maar nog zorgelijker is de politieke desinteresse onder de jongvolwassenen. Massaal sluiten zij zich volledig op in de eigen wereld van hun smartphones en games. Ook voor hen geldt, zo min mogelijk nadenken, overal in meegaan en alles voor zoete koek aannemen.

De volgzaamheid van de massa ligt na Covid19 redelijk op schema, en de volgende fase is door de Elite ingezet. Nu wordt vooral de witte mens allerlei schuldgevoelens aangepraat. Als je als blanke voor je eigen cultuur opkomt, dan pas je niet meer in het systeem en word je weggezet als een racist. Zij die het product zijn van hen die de Westerse beschaving door de eeuwen heen gestalte hebben gegeven, moeten hun afkomst verloochenen en kiezen voor de multiculturele samenleving (lees Omvolking). Gelukkig doen we dit (nog) niet massaal genoeg, want wij zijn trots op onze Grootmeesters, Handelslieden, Stadhouders, Zeehelden, etc. Maar die geschiedenis komt de Elite niet goed uit, dat bevordert namelijk alleen maar de eenheid onder de witte Nederlander. Nee, het zijn toch uitsluitend de zwarte bladzijden uit onze geschiedenis die bij de machtswellustelingen prefereren. Het meest kwade van onze voorouders, de Slavenhandel, staat daarom centraal in de discussie. Omdat je de witte mens niet via de witte mens hierop kan aanspreken, zijn het toch vooral de donkere mensen die door de Elite voor het machtskarretje worden gespannen om dit over het voetlicht te brengen. Het bijkomend voordeel hiervan is, dat dit in de beeldvorming ook precies het contrast van de tweedeling versterkt. Deze ontwikkeling is uit de VS met BLM overgewaaid en concentreert zich nu vooral in Nederland. Het begon jaren geleden al met de Zwarte Piet discussie en het verbannen van de ‘Negerzoen’ etc.

Zoals gezegd, ons Slavernijverleden staat centraal, wat natuurlijk logisch is, want het is allemaal in onze Gouden Eeuw begonnen. Wij regeerden toen als kikkerlandje over de Wereldzeeën, iets waar we toch nog steeds best trots op mogen zijn. De WIC (West-Indische Compagnie) en VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie) waren de eerste multinationals, wereldbedrijven. Helaas verhandelden zij niet alleen specerijen, door de VOC, maar ook het verhandelen van mensen, door de WIC, was daar helaas een onderdeel van. Men dacht in die tijd handel is handel, maar de geldelijke opbrengsten bracht helaas ook veel leed teweeg. Dat is nu overigens niet veel beter met de multinationals. Onder leiding van Bill Gates met zijn farmaceutische experimenten in de derdewereldlanden, waarmee de hongerende, met name zwarte mensen, veel leed is toegebracht. Om van de kinderarbeid, zoals in de kledingindustrie, in de wereld nog maar te zwijgen.

Natuurlijk heb ik voor de nabestaanden van de Slavernijslachtoffers alle begrip, net zoals ik dat heb voor de nabestaanden van de slachtoffers van de Holocaust, maar, hoe hard het ook klinkt, het leven gaat door. Uit de geschiedenis moet je lering trekken voor de toekomst. Natuurlijk zijn de gepleegde WIC-daden zeer verwerpelijk, maar als Volk wisten we dat al sinds de beëindiging van de slavernij, op 1 juli a.s. 160 jaar geleden. Als de witte mens toen niet tot inkeer was gekomen, waren zij er destijds ook niet mee gestopt. Ook als Volk hebben wij dit altijd in alle generaties, met name die van de 2e WO en daarna, scherp veroordeeld. Maar nu komt het de coupplegers wel heel goed van pas om alles weer op te rakelen en de witte mens opnieuw met dit schuldgevoel op te zadelen.

Maar helaas, dat is nog niet alles. Nog een breed scala aan andere subtiele middelen wordt tegelijkertijd door de Elite ingezet om het Dictatoriale doel te bereiken. Naast BLM zijn er namelijk nog veel meer groeperingen die voor dit doel door de coupplegers, waaronder dezelfde heer Gates, worden ingezet. Ook bewegingen en onderwerpen als Extinction Rebellion, LHBTIQ, Klimaat, Stikstof, oorlog in Oekraïne, grensoverschrijdend gedrag en alles wat er nog meer aan gecreëerde probleemgevallen zijn, wordt ingezet om de tweedeling, onder leiding van de Staatsmedia, aan te jagen. Al die groeperingen denken wakker te zijn, daarom zet ik ze voor het gemak maar even weg onder de noemer ‘Wokers’. Deze zogenaamde problemen komen allemaal gelijktijdig uit dezelfde koker. Ze komen allemaal op hetzelfde moment van ons bestaan de revue voorbij. Het is het hoogtepunt van onze hedendaagse historie. Elk zogenaamd probleem wat onze beschaving kan vernietigen, wordt uit de kast getrokken. Over 100 jaar vraagt men zich af hoe dit toch in godsnaam mogelijk was. Hopelijk zal men dan, als de coup is mislukt, concluderen dat dit geen toeval was en dat hier opzet in het spel was, opgezet door de dan met naam en toenaam bekende Elite.

Het is dan ook jammer dat de ‘Wokers’ niet door hebben dat zij de speelbal zijn van de, voornamelijk witte, Elite. Zij zijn de kruiwagen naar de totale onderdrukking. Sommige van hen wordt zelfs betaald om de samenleving te ontwrichten. Zoals gezegd, de ‘Wokers’ denken wakker te zijn, maar in werkelijkheid zijn ze onder een diepe hypnose. Zij beseffen niet dat er misbruik wordt gemaakt van hun leed, afkomst of probleem, zij zijn de zeelieden van de WIC van nu. Zoals de zeelieden destijds de weg naar de Slavernij egaliseerde, zo plaveien zij nu de weg naar de Dictatuur. Er is echter één verschil, de zeelieden waren na hun reis weer vrij, maar de ‘Wokers’, en hun nageslacht, worden zelf ook slachtoffer. De slaven van de toekomst hebben namelijk niet één huidskleur, maar alle kleuren van de regenboog. Of je nu zwart, bruin, geel of wit bent, homo, lesbisch of hetero, man, vrouw of queer, voor of tegen Rusland, klimaatactivist of niet, noem maar op, iedereen wordt uiteindelijk geofferd door de macht.

Voor wat betreft het splijten van de wereldbevolking met de voornoemde instrumenten loopt alles op rolletjes. Het gebeurt onder onze ogen, maar velen onder ons vinden het of een complottheorie of zien gewoon niet wat er gaande is. Dat is niet vreemd, want vaak is het zo, dat als je midden in een bepaalde ontwikkeling zit, deze langs je heen gaat. Pas achteraf, meestal te laat, zie je wat er is gebeurd. Het is net als ouder worden, elke dag voor de spiegel zie je het niet, maar op de foto’s van vroeger zie je het in één oogopslag.

Daarom hebben helaas nog te weinig wereldburgers door dat we in een situatie zitten waar de Elite een greep naar de macht doet, het is een Staatsgreep in het kwadraat. Het is een coup naar de ultieme macht, het heersen over de Wereld. Met behulp van ongekozen organisaties als het WEF, de Bilderburggroep, de WHO, de VN, de NAVO en de EU wordt de macht verdeelt over zoveel mogelijk continenten, waaronder Europa. Men maakt gebruik van ingenomen ego’s, laat ik ze Regenten noemen, zoals: Rutte, Macron, Trudeau, von der Leijen, Biden, etc. om de klus te klaren. Zelf denken zij de macht te hebben, maar in werkelijkheid zijn het schaakstukken. Zij staan op het wereldschaakbord, maar ze worden verplaatst door de Elite. Het volk is aan zet en kan het spel in één klap winnen, maar mist de eenheid om de cruciale zet te zetten en hun denktijd is bijna om.

Met de slogan “You will own nothing and be happy”, hebben de ‘Regenten van de Elite’ tenslotte de opdracht gekregen om hun samenlevingen op alle mogelijke manieren te ontwrichten. Dat versnelt namelijk het kookproces naar de ultieme macht. Het is de snelkookpan voor het bereiden van het Dictatuurgerecht. Burgers worden tegen elkaar opgezet, financieel leeggezogen en systematisch afhankelijk gemaakt van de Staat.

Als de massa de zet op het schaakbord niet snel zet, dan gaat onze beschaving ten onder. Met internet en onze heilige smartphone is het namelijk mogelijk om de massa op individu niveau te controleren, op elk gewenst vlak en op elk gewenst moment.Met die macht neemt men elke vorm van zelfbeschikking en eigenwaarde van ons af. Maar de macht ligt bij de ons, de Massa. De enige voorwaarde is wel, dat we als eenheid moeten gaan opereren en functioneren.

Daarom hoop ik, dat iedereen, inclusief de ‘Wokers’ en de jongvolwassenen, gaan nadenken en dat we aanstaande woensdag 15 maart de moeite nemen om de Elite op tijd schaakmat te zetten en te kiezen voor een toekomst zonder Slavernij.

Laat de raderen draaien!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.