Ye, Joden en Jezus… Zelfs Alex Jones trekt aan Kanye’s rem (video)

Ye, Joden en Jezus… Zelfs Alex Jones trekt aan Kanye’s rem (video)

Kanye West, Alex Jones en Elon Musk op weg naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024. Het is geen SouthPark aflevering, en ook geen uit de hand gelopen science fiction scenario.

Kanye West, de rapper, producer en kledingontwerper met politieke ambities die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, zat vlak voor het weekend volledig gemaskerd in de studio van Alex Jones. Juist, de man van het beruchte Infowars. De man die werd veroordeeld tot een boete van een miljard dollar in verband met uitlatingen in verband met de Sandy Hook shootings.

Het is niet makkelijk om de aandacht te trekken wanneer Alex Jones de gesprekspartner is, maar Ye lukte het wel. Opnieuw. Hij stelde voor dat Jones op zijn naam berichten zou kunnen schrijven op het social media platform. “Alex Jones is best wel pittig… Als hij je dan afkapt, is dat best wel een ding,” zei twitterbaas Musk naar aanleiding van het gesprek.

Jones trok af en toe aan de rem op momenten dat Ye zich uitsprak over Jezus (“Shut up, Jesus is King”) en het christendom, de Tweede Wereldoorlog, zionisten en dergelijke. En dan wordt zijn liefde voor Hitler hier nog buiten beschouwing gelaten…

Bekijk/ beluister de volledige uitzending met Kanye West, Alex Jones en zijn co-host Nick Fuentes.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.