Zien: Biden laat Chinese spionageballon dagenlang rondzweven en de grappen zijn eindeloos

Zien: Biden laat Chinese spionageballon dagenlang rondzweven en de grappen zijn eindeloos

Het Amerikaanse leger schoot zaterdag de spionageballon van de Chinese Communistische Partij neer die dagenlang over het vasteland van de Verenigde Staten had gezweefd.

De surveillanceballon werd neergeschoten boven de kust van Myrtle Beach, South Carolina, nadat de FAA talloze luchthavens had gesloten en het luchtruim rond het gebied had afgesloten.

Toen hem zaterdag werd gevraagd wat de regering ‘van plan was te doen aan de ballon’ nadat deze oostwaarts naar de Atlantische Oceaan begon te drijven, had Joe Biden geantwoord: “we zullen het oplossen”.

Veel Amerikanen beschouwden de actie als mosterd na de maaltijd, aangezien de surveillanceballon al dagenlang boven de VS had mogen zweven om gevoelige militaire installaties in plaatsen als Montana in de gaten te houden.

Hilarische memes bespotten op meedogenloze wijze het Biden-regime vanwege de CCP-spionballon

Het aantal memes dat het regime van Biden belachelijk maakten, vanwege het feit dat Biden de ballon gewoon liet rondzweven, explodeerde dit weekend op sociale media.

Sommige memes spotten met het feit dat de ballon het ‘opgeblazen militaire budget’ van het Pentagon van meerdere miljarden leek te overtreffen, terwijl andere grappen maakten over Biden en de gezellige relatie van de Democraten met de Chinese Communistische Partij.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.