Zo zet WHO soevereine staten buitenspel zonder een schot te lossen

Zo zet WHO soevereine staten buitenspel zonder een schot te lossen

Leer alles over ‘de bewapening van de World Health Organization’. Met die aanbeveling spoort Children’s Health Defense de kijker aan zich te verdiepen in de plannen en komende bijeenkomsten van de WHO.

De arts Meryll Nass gaat in gesprek met onderzoeksjournalist James Corbett over statements die zorgvuldig naar buiten gebracht gaan worden en afspraken die eraan komen. De ‘pandemie’ is namelijk nog lang niet voorbij: de opmars richting een ‘state of control’ is in volle gang.

Zonder schieten

Het gaat om een uitdagend gesprek vanwege de vele documenten en amendementen die het tweetal doorploegt. Tegelijkertijd is het verhelderend voor wie achter de schermen en voorbij de rookgordijnen van transnationale organisaties wil kijken. In dit geval eentje die bezig lijkt met een finale overnamepoging. Immers: “Zij willen dat landen wettelijk gebonden zijn aan hun afspraken en de WHO wel moeten gehoorzamen.”

Het opstellen van een internationaal geldende overeenkomst is volgens Nass een ‘simpele en relatief goedkope manier om macht en autoriteit te verkrijgen over een groot gedeelte van de wereld- zonder een schot te lossen.’ Ziedaar de titel: ‘De bewapening van World Health Organization.’

Meer

Bekijk de opname ook vanaf de site van James Corbett en van die van Children’s Health Defense. Vanaf die plekken heeft men toegang tot nog veel meer kostbare (journalistieke) informatie op allerlei gebieden.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.