Zwitserse cardioloog ziet psychisch ziektebeeld: “Mensheid in een waan”

Zwitserse cardioloog ziet psychisch ziektebeeld: “Mensheid in een waan”

“Ze wisten niet hoe ze met mij om moesten gaan, dus werd ik in de gesloten psychiatrie gestopt.” Thomas Binder sprak zich al snel na het uitbreken van het coronavirus uit tegen in zijn ogen onzinnige PCR-tests, protocollen en vrijheidsbeperkingen.

Slechts twee dagen later, op 11 april 2020, kreeg de Zwitserse cardioloog zestig gewapende politiemensen op bezoek. Onder hen twintig zwaarbewapende personen van de anti-terreur eenheid. Bij gebrek aan bewijs voor het overtreden van de wet, werd hij voor ‘corona gestoord’ versleten en opgenomen in een psychiatrisch instituut.

Ruim twee jaar later doet hij zijn verhaal voor The Last American Vagabond. Anderhalf uur lang praat hij over medische schijnveiligheid, medisch terrorisme, psychologische oorlogsvoering en meer. Volgens Binder bevestigt zijn uitzonderlijke verhaal dat “de mensheid zich in een waan bevindt.”

Het gesprek is geplaatst op elf september van dit jaar. Vanwege de historische component van die datum en andere ontwikkelingen in de wereld, is het destijds aan de aandacht van Café Weltschmerz ontsnapt. Hierbij nogmaals ter attentie.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.