Adjiedj Bakas en Edwin Prinsen; Gevolgen van de digitale transformatie

Sinds maart 2014 is Prinsen Managing Director van netwerkleverancier, Cisco Nederland. Prinsen was daarvoor gedurende 5 jaar Managing Director van Imtech ICT Nederland. Voor zijn functie als Managing Director gaf Prinsen leiding aan de business units ICT Communication Solutions en Voice and Data Services Business bij Imtech.
IoT-Graphic
Adjiedj Bakas vraag Prinsen naar de consequenties van de digitalisering.
“Internet of everything” opent een nieuwe wereld door alles aan iedereen te koppelen met censoren. Het monitoren van alle aspecten in de keten van de productie. Dat moet op een uiterst veilige manier gebeuren, want interventies door hackers/terrorisme kunnen tot zeer ernstige en levensgevaarlijke situaties leiden. Hoe meer data je aan elkaar verbindt des te kwetsbaarder ben je. Door de hele infrastructuur te gaan leveren, denkt Cisco met een groot beveiligingsportfolio een effectievere beveiliging te kunnen bieden. De vraag is of je wel alles moet willen verbinden om die kwetsbaarheid te ontlopen.

Ondersteun Café Weltschmerz!  NL23 TRIO 0390 4379 13

(Café Weltschmerz betaald over uw gift in Nederland belasting)


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.