Buitenlanders moeten ons niet regeren: Auke Zijlstra en Sid Lukkassen

Auke Zijlstra (PVV) is Europarlementariër. In dit gesprek met Sid Lukkassen beschrijft hij zijn bezwaar tegen de EU. Schaalvergroting leidt volgens hem tot het verliezen van zelfbestuur. "Geregeerd worden door buitenlanders" ziet hij niet zitten. Hij geeft een bevlogen pleidooi voor het afbouwen van de EU en heeft ook een appeltje te schillen met de media.
Chris Aalberts en HP de Tijd hebben de werkzaamheden van Auke Zijlstra foutief weergegeven. Correcties in de fouten volgen altijd dagen later op een achterpagina, terwijl de onwaarheid al het gevestigde beeld heeft bepaald. Lukkassen en Zijlstra bespreken hoe gevaarlijk het is dat mainstream media zo makkelijk nepnieuws breed kunnen verspreiden.
Tot slot behandelen de heren nog het belang van een Nieuwe Zuil. Zijlstra beschrijft hoe hij op het Ministerie waar hij werkte abrupt werd ontslagen puur wegens zijn politieke voorkeur. Zogenaamde 'experts' van de mainstream media zullen dit afdoen als een 'incident'. Welk belang hebben zij immers dat deze discriminatie op basis van politieke standpunten, aan het licht komt?
Doneer aan Café Weltschmerz!
Het boek van Auke: https://www.pvv-europa.nl/delegatie/auke-zijlstra/item/vragen-staat-vrij
Sids BackMe-Pagina: https://backme.org/content-creator/sidlukkassen/[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.