‘De democratie is op een bepaald niveau gevaarlijk’: Sven Hulleman en Kristel Schurink

Een ideale wereld is, volgens Kristel Schurink een utopie, maar dient in de kern wel kwaliteit te bieden aan alle ‘eartthings’. Het gaat volgens haar in de politiek namelijk niet alleen om mensen. Politici die groepen mensen uitsluiten zijn moreel verwerpelijk. Op dat niveau werkt de democratie niet.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer
Kristel Schurink studeert filosofie in Groningen en is fractievoorzitter van PINK, de jongere afdeling van de Partij voor de Dieren. Zij kwam onlangs landelijk in het nieuws met haar opmerking dat het Westen, Assad beter kan gaan vertrouwen. De wederopbouw in Syrië is gebaad bij een stabiele regering, waardoor de toestroom van vluchtelingen naar Europa makkelijker is te stoppen.
Een gesprek over de weerbarstige weg naar een ideale wereld.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.