De politieke lading van de Joods-Hongaarse verbroedering; Laszlo Maracz en Leon de Winter

Onlangs ontmoette Benjamin Netanyahu zijn Hongaarse collega Viktor Orbán in Boedapest. 

Waarom gaat een Israëlische premier naar het centrum van Europa waar ooit de verschrikkingen hebben plaatsgevonden van de Holocaust?

 

Volgens De Winter bevinden veel Oost Eurpese landen zich in dezelfde positie als de Israëliërs in hun relatie met ‘Brussel’.
Leon de Winter is schrijver, scriptschrijver, filmer en opiniemaker. Dit gesprek met hoogleraar Laszlo Maracz gaat vooral over de geopolitieke situatie in Europa en de rol van de staat Israël en het Jodendom daarbinnen.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; www.cafeweltschmerz.nl/doneer/

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.