De ramp van 7 miljoen polissen onder 4 miljoen huishoudens; Ab Flipse en René Graafsma

Wat is er met de woekerpolis gebeurd vanuit het perspectief van de tussenpersoon? Het verhaal van René Graafsma.
“Dat ik mijn provisie aan mijn klanten terugstortte was geen heldendaad. Ik moest dat doen volgens de wet. Dat bijna niemand dit navolgde en daar ook door de wetgever niet voor werden gesommeerd zegt iets over de rol van Nederlandse overheid in deze afschuwelijke affaire.

Dit is de vierde aflevering over de woekerpolissen dat Nederlandse samenleving een schade opleverde van minimaal 30 miljard euro. Vele Nederlandse gezinnen werden slachtoffer van deze misdadige misleiding door banken en verzekeraars. Huishoudens en gezinnen werden duurzaam ontwricht. In de eerdere uitzendingen zijn wij uitgebreid ingegaan op de oorzaak en gevolgen van deze affaire en de arrogantie van de verkopende partijen die werden gefaciliteerd door onze overheid.
René Graafsma was ooit tussenpersoon voor verzekeraars die in het verleden de woekerpolis aan de man bracht. Graafsma heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als de grootste claim-expert in Nederland tijdens de afhandeling van deze affaire met de verzekeraars.
Graafsma heeft direct na het bekend worden van de gruwelijke werking van de polissen, als een van de weinige tussenpersonen, zijn provisie aan de polisslachtoffers terugbetaalden.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering www.cafeweltschmerz.nl/doneer

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.