De sofasessies en de protocollen deel 2; Bram Bakker en Marian Mudder

Marian Mudder is actrice en schrijfster van het boek ‘De Sofasessies’. Bram Bakker is psychiater. Zowel haar boek als de theaterserie handelt over haar therapeutische periode, waar zij terugblikkend ernstige kritiek op heeft.
In dit tweede deel gaat psychiater Bram Bakker dieper in op die periode. “Je moet vooral niet gaan denken dat je een patiënt bent. Ik had een negatief zelfbeeld. Dat ervaar je als normaal.”

De Sofasessies van Marian Mudder is een openhartig, persoonlijk en humoristisch verslag van een zoektocht in therapieland. Marian Mudder schreef eerder onder andere ‘Geluksblind’ en ‘Opium’ , en is als actrice bekend van Baantjer. Op haar achtentwintigste ging Marian Mudder voor het eerst in therapie voor haar angsten en depressies. Het was intensief: twee weken geblinddoekt op een sofa. Maar het hielp niet, ze kreeg er nieuwe problemen bij. Er volgde een lange zoektocht naar de juiste therapeut – regulier en alternatief, van nlp tot rebirthing –, workshops en zelfhulpboeken. Na veel psychologische omzwervingen kwam ze op het spoor van wat haar wél heeft geholpen.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.