De SP laat zich niet verdelen; Erik de Vlieger met Ron Meyer

De SP laat zich niet verdelen.

In dit persoonlijke gesprek met Ron Meyer wordt deze door  Erik de Vlieger “de baas” van socialistisch Nederland genoemd. Ron Meyer is de voorzitter van de SP. De Vlieger heeft kritiek op Meyer. Emiel Roemer wordt binnen de SP bekritiseerd om zijn gebrek aan leiderschap en Meyer is naar het idee van De Vlieger onvoldoende voor Roemer gaan staan. Hij heeft Roemer onvoldoende beschermd. Meyer vindt dat leiderschap vooral tot uitdrukking komt bij zwaar weer. Volgens Meyer heeft Emiel Roemer zichzelf uitstekend verdedigd en daarbij ook zijn bewijs van leiderschap getoond. Meyer stond pal achter hem en heeft naar eigen zeggen duidelijk gemaakt dat de SP zich niet laat verdelen. “Roemer is onze leider en dat blijft hij”! “Het is een verschrikkelijk moment dat zoiets gebeurd vlak voor de belangrijkste verkiezingen in 30 jaar…….”.
Verder gaat het gesprek over het wegjagen van Mark Rutte en de ontwikkeling van het linkse blok en regeringsverantwoordelijkheid.

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig!
NL23 TRIO 0390 4379 13


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.