De woekerpolis deel 2, een oplichting van 30 miljard; Ruben Munsterman en Ab Flipse

De woekerpolis, een oplichting van 30 miljard.

Geen enkele offerte ooit opgesteld heeft het beloofde rendement gehaald.

 

In deze aflevering opnieuw de voorzitter van de vereniging Woekerpolis Ab Flipse aan het woord over een tweede procedure tegen A.S.R. die deze verzekeraar heeft verloren. Een vernietigende uitspraak over de polissen die de verzekeraar vanaf het begin van de negentiger jaren aan de man bracht. De grootste oplichtingspraktijk in de Nederlandse financiële geschiedenis.
De woekerpolis is niet alleen de grootste in aantallen, maar ook het bedrag overtreft alle eerdere affaires. “We weten inmiddels dat er geen enkele offerte die ooit is opgesteld het beloofde rendement heeft gehaald.” Het gaat volgens Flipse in de discussie niet om de hoogte van het percentage maar om het feit dat het beloofde rendement niet gehaald kòn worden.
Ab Flipse is voorzitter van de Vereniging Woekerpolis.nl en heeft op 19 juli een belangrijke procedure tegen Nationale Nederlanden verloren. Wat is er nu zo schandalig aan deze affaire? Flipse bespreekt met Munsterman de geschiedenis van deze monsteraffaire en wat hij met zijn stichting verwacht te bereiken.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; ga naar www.cafeweltschmerz.nl/doneer/


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.