Dirre van der Wijk (11) met Harry Starren: “Vindt u zichzelf een goed leider?”

“Vindt u uzelf een goed leider?” “Bent u egoïstisch en vindt u dat een goede eigenschap?”. “U geeft eigenlijk heel snel op!” “U zegt eigenlijk dat mensen geen nieuwe dingen moeten verzinnen”.
Dirre van der Wijk (11) is het “geheime wapen” van Café Weltschmerz. Zonder dat de gasten het volledig beseffen laten zij zich in een string van vragen trekken, vol verrassende wendingen.
(Dirre krijgt van Café Weltschmerz uitsluitend de redactionele kernvraag voorgelegd. De redactionele voorbereiding doet zij geheel op eigen kracht.)
harry_starren-960x480-e1473001465771
Harry Starren was een lange periode de CEO van De Baak. Het gerenommeerde managers-opleidingsinstituut, gericht op organisaties. Daar werd gedurende decennia o.a. Leiderschapstrainingen gegeven. Starren studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en politicologie/bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam.
Starren was onder meer werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, universitair docent en directeur van een onderzoek- en adviesbureau en was directeur van het PAO Bedrijfs- en Bestuurswetenschappen te Utrecht. Tot mei 2012 was Starren algemeen directeur van De Baak Management Centrum gelieerd aan VNO-NCW.
Op dit moment is hij als Federatievoorzitter verbonden aan de Nederlandse Creatieve Industrie en is Harry Starren directeur van Ithaca International, gevestigd in Amsterdam en Nice.

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.