Een gezagvoerder in “kennelijke staat”; Hans Moll en Victor van Wulfen.

“De aandacht richt zich niet op de persoon van het probleem, maar de persoon van de melding. Problemen worden in de organisatie niet opgelost.”
“Een gezagvoerder die vlak voor een vlucht naar Nederland achter de cockpit nog zijn roes lag uit te slapen. Ik ben toen niet met hem gaan vliegen. Vervolgens bleek dat het voor deze man normaal was en de organisatie daar geen probleem van maakte.”
 

Dit is het tweede interview van Victor van Wulfen; klokkenluider en majoor buitendienst bij de luchtmacht.
Van Wulfen liep binnen de luchtmacht tegen zaken aan die ernstige gevolgen konden hebben voor de veiligheid van het personeel en omwonenden. Zijn pogingen om tot veranderingen te komen leidde tot grote weerstand bij zijn superieuren.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; www.cafeweltschmerz.nl/doneer/
 


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.