Een “rechtse” preek van een hervormd predikant; Rutger van den Noort en Henk-Jan Prosman

Henk-Jan Prosman is een hervormd predikant en conservatief publicist. De kloof tussen de Haagse politiek en haar critici met een dorpsgemeenschap is erg groot volgens Prosman. De grote politieke issues die in de randstad de hoofdrol spelen worden niet gedragen in de plattelands gemeenschappen. Nederland is volgens Prosman conservatief en verandert slechts langzaam.

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; www.cafeweltschmerz.nl/doneer/
 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.