Einde van de globalisering; Joost Niemöller met Karel van Wolferen.

De eerste weken van Trump zijn nu achter de rug. De hysterie rondom zijn eerste werkzaamheden steekt internationaal de kop op.


Professor Karel van Wolferen en journalist Joost Niemöller over de eerste beleidsbeslissingen en de georkestreerde hysterie met internationale repercussies.
Moeten we pessimistisch of optimistisch zijn? Professor Karel van Wolferen heeft het sterke vermoeden dat we weinig plezier aan Trump gaan beleven. “Er is een massabeweging op gang gebracht die zijn weerzien niet heeft”. Soros blijkt volgens Van Wolferen ca 50 maatschappelijke bewegingen gefinancierd te hebben om de beleidsbeslissingen van Trump internationaal te bespotten. Het probleem is de ruis die hiermee gecreëerd wordt. Het neemt het zicht weg op wat hij tot nu toe heeft gedaan.
Wat heeft Trump nu concreet gedaan en wat kunnen we verwachten? Van Wolferen verwacht dat het einde van de globalisering definitief is ingeluid.

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.