Heel Nederland in verzet tegen het kabinetsbeleid: Pim van Galen en Gerard Drosterij

Hoe komt het dat Nederland zo massaal in verzet is en wat mankeert er aan het democratisch systeem?
Gerard Drosterij is politiek filosoof en houdt zich bezig met de vormgeving van de democratie. Drosterij ziet dat de politiek zich vooral met de waan van de dag bemoeit en geen interesse toont in langlopende dossiers. Een afgeleide daarvan is dat in het openbaar bestuur te langdurig en te gehaast wordt gesleuteld door het opeenstapelen van beleidswisselingen en reorganisaties.
📌 U kunt Cafe Weltschmerz met een donatie, helpen pluriform en onafhankelijk te blijven. Op onze site vindt u alle informatie; Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.