Het gevaar “Clinton” is geweken!; Hajo Smit met Karel van Wolferen

“Mensen die dachten dat Clinton de minst slechte was, hebben onvoldoende beseft hoe gevaarlijk zij was!”

Prof. Karel van Wolferen is journalist en Emeritus Hoogleraar Vergelijking Politieke en Economische Instituties aan de UVA . Hij kreeg wereldwijd bekendheid met zijn boeken: ‘The Enigma of Japanese Power’ en ‘George W. Bush and the destruction of world order’.
Hajo Smit heeft een boek geschreven over Donald Trump waarin hij een andere Trump beschreef dan de afgelopen maanden door de Main Stream Media werd beschreven. Geheel ontdaan van het demoniseren komt er een andere persoon naar voren.
gettyimages-610603372-392c026a-541e-408e-9f4c-f8a793b29b27
In dit gesprek wordt ingegaan op de consequenties van het te verwachte internationale politieke beleid van Trump. Is Europa door het oog van de naald gekropen met deze uitslag? Was Clinton als president niet uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede door haar banden met de Neocons, Wallstreet en het militair industrieel complex? En wat kunnen we verwachten van Trump met zijn aanval op het economische en politieke establishment binnen Amerika?

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw steun hard nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13

(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)

 


Podcast

Bestel hier het boek
[wonderplugin_gridgallery id=31]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.