Het leven volgens Hope XXL; Sid Lukkassen met Chris van de Ven en Yama Akbari

Negen jaar geleden startten Chris van de Ven en Yama Akbari met Hope XXL. Zij begonnen in de Liemers met als einddoel een wereld waarin alle mensen wereldwijd hun leven met een ‘8’ beoordelen. Zij worden hierbij onder meer gesteund door Jan Terlouw, Freek de Jonge en vier ex-premiers. Volgens Yama staan zij “echt voor verbinding.”
image-4698433
Chris en Yama zijn pure optimisten en zien zichzelf als ware wereldburgers. Hoe zit het met de negatieve kanten van de tijdsgeest? Zoals de slinkende Westerse middenklasse, vergrijzing, politieke polarisering en de heroplevende spanningen tussen Oost en West? De macht van de techniek en farmaceutica? Volgens Hope XXL leven we in een tijd waarbij de kans om vermoord te worden kleiner is dan ooit. Ook zouden mensen dankzij nieuwe communicatiemiddelen meer empathie ervaren met elkaar.

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw hulp echt nodig, CLICK HIER!


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.