Het stigma dat PVV heet; Hajo Smit met Bart Brands

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

Hoe gaan we om met mensen van een andere politieke kleur?


Bart Brands is integraal veiligheidskundige, gespecialiseerd in de fundamentalistische islam en was actief bij de PVV als beleidsmedewerker van kamerlid Richard de Mos. In 2010 werd hij voor de PVV gemeenteraadslid in Den Haag en vervolgens 2011 provinciaal statenlid in Zuid Holland. Na het minder-minder-minder moment van Geert Wilders in 2014 verliet Brands teleurgesteld de PVV.
Tijdens zijn actieve periode van 5 jaar, als fulltime politicus voor de PVV werd hij door zijn familie en vriendenkring als het ware weggezet. Een cordon sanitair in zijn eigen sociale omgeving. Na zijn vertrek uit de politiek is Brands gaan solliciteren………….


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.