Het systeem in de verdediging: Sven Hulleman op locatie bij het klimaatprotest

Op maandag 7 oktober kleurde de Amsterdamse Stadhouderskade in de vroege ochtend zwart van de mensen. Extinction Rebellion, een internationale organisatie van klimaatactivisten, blokkeerde de belangrijke verkeersader om aandacht te vragen voor de klimaatcrisis en legde enkele harde eisen op tafel.
📌 U kunt ons helpen onafhankelijk te blijven en ruimte te kunnen geven aan het echte verhaal. Ga naar onze site en doneer; Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.
Sven Hulleman zocht ze op en ging met ze in gesprek. Wat willen ze nu precies, wat geloven ze, en waarom moet er naar geluisterd worden? Wat denken ze te bereiken met een actie als deze? Hoe het ook zij, het bevoegd gezag zit er bovenop om in de gaten te houden dat de burgerlijke ongehoorzaamheid geen daadwerkelijke dreiging wordt en men zich niet meer toe-eigent dan de vrijheden die hen gegeven zijn.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.