Hoe Delta Lloyd levens ruïneerde; Ruben Munsterman en Ab Flipse

Woekerpolis, deel 3. De grootste zwendel in Nederland ooit, heeft vele slachtoffers gemaakt. Een golf van persoonlijke faillissementen, huisuitzettingen, scheidingen en psychische aandoeningen zijn het gevolg geweest. Veel mensen hebben hun verlies genomen, maar sommige hebben de wapens gepakt. Zij zijn ten strijde gegaan met een nog desastreuzer uitkomst.

Het aangrijpende verhaal van Paul Quekel, die als een zeer succesvol en vermogend man zijn bedrijf, huis en gezin kwijt raakte en vervolgens zelf in de gevangenis terecht kwam. Hoe hij tegen gesloten deuren aanliep bij de overheid en de Delta Lloyd-top bewust zijn leven ruïneerde.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currency’s. www.cafeweltschmerz.nl/doneer/


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.