Hoe tolerant moet je zijn tegenover intolerantie?; Niesco Dubbelboer en Dennis Honing

Hoe tolerant moet je zijn tegenover tolerantie, hoe verhoud zich dat tot de democratie en wat zijn de grenzen van de vrijheid? Over onevenredige media aandacht voor moslim terreur en links- en rechts activistische terreur.
‘We hebben weinig heilige huisjes. Aan de linker kant de islam en aan de rechter kant de joodse gemeenschap. Je kan wel zeggen Beatrix is een hoer maar Mohamed is een pedofiel kan dan weer niet.’
Niesco Dubbelboer is oprichter van de stichting ‘Meer democratie’ en een voorvechter voor directe democratie. Niesco interviewt Dennis Honing over ‘Heilige huisjes’, tolerantie en vrijheid van meningsuiting

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.