“Ik ga niet als een junk naar het filmfonds”; Joris van de Sande en Tom Six

“The Onania Club” is de nieuwe shockerende film van Tom Six. Vooral buiten de Nederlandse grenzen is nog steeds Six bijzonder succesvol met zijn serie horrorfilms; The Human Centipede 1, 2 en 3.

Six begon zijn carrière als regisseur bij het televisieprogramma Big Brother.. Vanaf 2004 schreef en regisseerde hij films als Gay, Honeyz, I Love Dries en meer recentelijk de controversiële horrorfilms The Human Centipede (First Sequence) en The Human Centipede II (Full Sequence). Deze laatste film kwam in het nieuws toen de British Board of Film Classification niet toestond dat deze film in het Verenigd Koninkrijk in de bioscoop of op dvd te zien zou zijn.[2] Na het doen van 32 aanpassingen en het knippen van 2 minuten en 37 seconden uit de film kreeg deze alsnog goedkeuring voor 18 jaar en ouder.[3] De trilogie werd in 2015 afgesloten met The Human Centipede III (Final Sequence).
Joris van de Sande is acteur. Hij speelde naast Hugo Metsers III de hoofdrol in de speelfilm Gay uit 2004 van regisseur Tom Six. Daarnaast was hij te zien in de soapserie Onderweg Naar Morgen en diverse theaterproducties.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; ga naar https//:www.cafeweltschmerz.nl/doneer/

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.