“Integratie vindt plaats onder de lakens!”; Sid Lukkassen en Theo Hiddema

Theo Hiddema werd op 10 juli 1975 te Maastricht als advocaat beëdigd. Na een stage bij Max Moszkowicz (vader van Bram Moszkowicz) te Maastricht begon hij in 1981 zijn eigen praktijk. Inmiddels zijn er twee filialen; in Amsterdam en Maastricht.
Hiddema kreeg nationale bekendheid door meerdere spraakmakende strafzaken, waaronder die tegen de inmiddels overleden weduwe Florrie Rost van Tonningen-Heubel en de zaak tegen de Bende van Venlo. Toen Haitske van de Linde werd vervolgd, omdat zij Michiel Smit “de grootste neonazi van Nederland” had genoemd, verdedigde hij haar met succes.
theohiddema
In dit gesprek met Sid Lukkassen gaat het over de uitspraak over onze islamitische bevolkingsgroep van Hiddema in Esquire; “Er is een veenbrand en die woedt van jewelste.”
Enkele uitspraken:
“Er is geen behoefte bij onze Islamistische bewoners om te integreren.”
“Integratie vindt plaats tussen de lakens. Wanneer buitenlandse mannen trouwen met Nederlandse vrouwen dan is integratie een fluitje van een cent. De huidige generatie islamitische man trouwt met een islamitische vrouw en keert zich bewust af van de Nederlandse cultuur.”

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw hulp echt nodig! Click Hier!

(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.