Kunstenaars kunnen helpen bij de transitie; Harry Starren en An Kramer

Hoe kunstenaars zich inzetten voor verandering in organisaties? An Kramer is verbonden aan de Turnclub; een groep kunstenaars en organisatiedeskundigen die met elkaar veranderingen trachten te ontwikkelen binnen organisaties.

De Turnclubleden onderzoeken en tonen hoe de mindset van kunstenaars een rol van betekenis kan spelen bij de aanpak van complexe maatschappelijke vraagstukken.
Zij verbinden kunstenaars, wetenschappers, bedrijven en inwoners rondom maatschappelijke vraagstukken.
Daarnaast worden de aangesloten leden gecoacht om ook zelf hun eigen TURN te kunnen maken.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer/

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.