Opstand tegen het knellend Neoliberalisme; Hans van der Jagt met Eva Rovers

Kom in opstand tégen alle zaken die je onrechtmatig vindt en vóór alle zaken die je belangrijk vindt! Voor de zaken die je onrechtmatig vindt en wilt veranderen moet je een grens willen trekken.


Eva Rovers is kunsthistorica, schrijfster van inmiddels 9 boeken. Haar laatste boek; “Ik kom in opstand, dus wij zijn” is een nieuwe belichting op het werk van de rebelse Franse filosoof, Albert Camus “De mens in opstand”.
Ondanks het enorme bereik van sociale media, slagen hashtag-revoluties zoals de Arabische Lente en Occupy er niet in om structurele veranderingen te bewerkstelligen. Ons geloof in de kracht van sociale media laat mensen vergeten dat een groot netwerk niet hetzelfde is als een hecht netwerk.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; Ga naar www.cafeweltschmerz.nl/doneer/

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]
 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.