Over de integriteit van het MH17 rapport; Wierd Duk met Karel van Wolferen

“Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht”
“Die stelligheid van de media zou ons achterdochtig moeten maken”
“Waarom zijn we zo bezig om Putin als vijand aan te wijzen terwijl wij zijn hulp hard kunnen gebruiken tegen het Islamitisch terreur?”
“De NAVO is er om enorm grote bestellingen te realiseren voor de Amerikaanse wapenindustrie. Daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij.”
mh17-afp
Dit vraaggesprek tussen AD journalist Wierd Duk en professor Karel van Wolferen is op 12 okt. 2016 opgenomen. Grofweg een maand voor de presidentsverkiezingen in Amerika. Om juridische redenen hebben wij het niet eerder willen uitzenden. De aanleiding voor het gesprek was de publicatie van het MH17 rapport, waarin Rusland (lees Putin) onomwonden als schuldige werd aangewezen.
Café Weltschmerz heeft zeer grote bedenkingen over de betrouwbaarheid van de conclusies uit het rapport. De politieke slaafsheid en brutale media manipulaties in Nederland over de Amerikaanse verkiezingen, voeden ons eerdere twijfels over de integriteit van het MH17 rapport. Een goede reden vonden wij om het interview nu alsnog uit te zenden.

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw steun hard nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13

(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)

Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.