Politieke industrie helpt de democratie catastrofaal om zeep; Pim van Galen en Chris Aalberts

Hoe de politieke industrie de democratie catastrofaal om zeep helpt!
Een analyse.
 

Iedereen is opgewonden maar niemand weet nog waar het over gaat. De affaire rond de uitspraak van Yernaz Ramautarsing van FvD over het IQ van volken krijgt inmiddels idiote proporties. Politieke partijen storten zich als hongerige wolven om de partij van Thierry Baudet te fileren.
Terwijl Halbe Zijlstra met een zeer grove leugen aantoonde dat nepnieuws de propagandamotor is van het regeringsbeleid, moest Thierry Baudet enkele dagen daarvoor zich in de Balie verdedigen voor uitspraken die feitelijk niet werden gedaan.
Hoe de politieke industrie de democratie catastrofaal om zeep helpt!
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https//:www.cafeweltschmerz.nl/doneer/


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.