Trump is extreem de underdog; Harry van Bommel met Hajo Smit

Hajo Smit (31-12-1966) studeert in 1991 cum laude af als meteoroloog en klimaatdeskundige aan de Wageningen Universiteit. Hij is mede-initiatiefnemer van de website Climategate.nl. Hajo heeft in het kader van de Amerikaanse verkiezingen onderzoek gedaan naar Donald Trump en Bernie Sanders en daar een boek over geschreven. Dit is een vervolg op een eerdere gesprek voor Café Weltschmerz met Esther van Fenema.
epa-inauguratie-obama-e1474015976960
Harry van Bommel is buitenlandwoordvoerder voor de SP. Hij reisde de afgelopen maanden door Amerika om de dynamische processen rond de verkiezingen 2016 te onderzoeken. Twee critici met liefde voor Amerika.
Een verdiepend vraaggesprek over de Amerikaanse cultuur rond de presidentsverkiezingen, de strijd tussen Clinton en Trump in de context van de geopolitieke perspectieven voor Europa.

Help Café Weltschmerz en doneer, we hebben jullie hulp hard nodig. CLICK HIER!


Podcast

Bestel hier het boek
[wonderplugin_gridgallery id=31]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.