“We hebben al een vrouw”; Harry Starren en Bercan Gunel

Voor het tweede jaar op rij wees de Dutch Female Board Index uit dat het aantal vrouwelijke topbestuurders daalt, ondanks de roep om meer vrouwen.

 
Bercan Gunel beschouwd zichzelf als een origineel denker. Zij richt zich op vernieuwing en een strategische sparringpartner op het gebied van leiderschap. Zij schreef het boek “We hebben al een vrouw”.
Gunel is een erkend voorvechtster van meer genderdiversiteit, met name in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, en meer culturele diversiteit in de samenleving. Niet omdat het modieus is of politiek correct, wel omdat diversiteit in ondernemingen een bewezen succesfactor is en het in een gezonde zakelijke strategie een vanzelfsprekendheid moet zijn.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; ga naar https//:www.cafeweltschmerz.nl/doneer/


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.