Willeke Slingerland spreekt Frans van Drimmelen; Wat Ben Bot deed kan niet!

belangenbehartiging 2
Frans van Drimmelen (1965) is oprichter en directeur van Dröge & van Drimmelen. Dit bureau adviseert bedrijven, overheden en organisaties op het gebied van public affairs en corporate communicatie.
Naast Dröge & van Drimmelen bekleedt Van Drimmelen diverse bestuursfuncties; onder andere als lid van de Raad van advies van de Groene Zaak, bestuurslid van het Prinsjesdagontbijt, lid Raad van advies Bovo Tours en lid Raad van advies Wekomenerwel. Hij is medeoprichter van de Beroepsvereniging voor Public Affairs, waarvan hij tot 2013 voorzitter was. Tevens maakt hij deel uit van het Expert Panel van beroepsvereniging Logeion als expert op het gebied van public affairs. In 2014 bracht Van Drimmelen het ‘Handboek Public Affairs, een open boek over belangenbehartiging en lobbyen’ uit.
Daarnaast is hij politiek actief; o.a. als voorzitter van de landelijke talentencommissie van D66. Hiervoor was hij in 2013 voor a.i. landelijk bestuurslid ledenwerving en fondsenwerving van D66, tot eind 2004 penningmeester van het landelijk bestuur en in 1999 en 2003 landelijk campagneleider voor deze partij.
Willeke Slingerland praat met Van Drimmelen over de definities en de goede werking van zijn bureau. Ook de werkwijze van Ben Bot en gebrek aan transparantie komt hier uitgebreid ter spraken.

Podcast

Een donatie aan Café Weltschmerz is een aandeel in een andere toekomst.

Ondersteun Café Weltschmerz!
NL23 TRIO 0390 4379 13

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.