Willem Middelkoop interviewt Karel van Wolferen; Amerika en haar vazallen

KarelvWolferen
Karel van Wolferen is journalist en Hoogleraar Economische Studies aan de UVA . Hij kreeg wereldwijd bekendheid met zijn boeken: ‘The Enigma of Japanese Power’ en ‘George W. Bush and the destruction of world order’.
Van Wolferen verwerpt de wereldwijde politieke rol van de VS sinds de jaren 90 en bekritiseert – vooral in de Oekraïne crisis – het gebrek aan objectiviteit en onafhankelijkheid van de Europese landen en de coördinatie van de media in hun aanpassing aan de politieke doelstellingen van de Verenigde Staten.
Het gesprek gaat over: Over de problemen van Japan, het Amerikaanse beleid van Regime-changes, de ontwikkeling van China als wereldmacht, de onherkenbare verandering van de journalistiek, met haar propaganda en de dominantie van het ‘Atlantische geloof’, verder de Bilderbergconferentie, Rockefeller, de doorzichtigheid van 9/11 en het taboe, het complotdenken, de samenzweringstheorieën van de overheid.
 


 
Podcast

Een donatie aan Café Weltschmerz is een aandeel in een echte
samenleving. Ondersteun Café Weltschmerz!
NL23 TRIO 0390 4379 13

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.