Zomertijd, doe het niet!; Reinder Rustema en Anouk Verhaaff

Een nieuwe serie “de petitionaris” in samenwerking met https://www.petitie.nl.
Zomertijd, doe het niet!
De zomertijd is niet meer nodig. Mensen hebben er meer last van dan dat het nut heeft. Het uur meer daglicht waar het ooit voor ingesteld is; dat doel schiet het inmiddels allang voorbij.
Anouk Verhaaff heeft de petitie opgezet om de overheid te weerhouden de zomertijd als definitieve tijd in te voeren. Verhaaff voert hier al jaren actie tegen omdat dit grote ontregelende consequenties heeft voor de samenleving.
Burgers die gebruik maken van hun democratische recht een petitie in te dienen hebben daarvoor medestanders nodig. Je kan daarvoor langs de deur om handtekeningen op te halen, maar eenvoudiger is dit via het internet te doen. Reinder Rustema richtte hiervoor een gespecialiseerde site op die iedere petitionaris begeleidt en door het proces verder helpt. Cafe Weltschmerz helpt op haar beurt om de belangrijkste petities onder de aandacht te brengen.

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.